Terug

74.41 Polyurethaan band, aluminium velg en kogellager

74.41 Polyurethaan band, aluminium velg en kogellager

Ontdek onze 74.41-serie: Zwaarlastzwenkvork met Polyurethaanband Wiel

De 74.41-serie is ontworpen voor veeleisend professioneel gebruik, met een robuuste zwenkvork en een hoogwaardig wiel. Deze combinatie garandeert betrouwbaarheid en duurzaamheid in verschillende industriële omgevingen.

Vorken - 74 Serie:

De zwaarlastvorken zijn geperst uit hoogwaardig plaatstaal en voorzien van een dubbele kogelkrans in de zwenkkop, wat zorgt voor soepele en stabiele rotatie onder zware belasting.

Wielen - 41 Serie:

De 74.41-serie omvat vier verschillende diameters en 3 verschillende types, elk met eenpolyurethaanbandwiel bestaat uit een opgevulkaniseerde polyurethaanband en een aluminium velg, uitgerust met een kogellager. Dit type wiel is zeer slijtvast, bestand tegen kerven en scheuren, en geschikt voor zware belastingen. Ze zijn beschikbaar in diameters van 125 mm, 160 mm, 200 mm en 250 mm, zodat er altijd een passende oplossing is voor uw specifieke toepassing.

Voordelen van de 74.41-serie:

  • Duurzaamheid: De polyurethaanband is uiterst slijtvast en ontworpen voor langdurig gebruik onder zware belasting.
  • Bestand tegen Beschadiging: Het wiel is bestand tegen kerven en scheuren, wat zorgt voor een lange levensduur en betrouwbaarheid in zware omstandigheden.
  • Soepele Werking: Het kogellager zorgt voor soepele en efficiënte rolprestaties, wat de inspanning vermindert en de efficiëntie verhoogt.

Toepassingen:

  • Industriële karren
  • Material handling in fabrieken
  • Afvalcontainers
  • Transportcontainers
  • Metaal- en chemische bedrijven
  • Rolcontainers voor middelzware belading
  • Gereedschapstrolleys
  • Magazijnkarren

Geschikte Ondergrond:

Deze wielen presteren uitzonderlijk goed op vrijwel elke ondergrond, inclusief oneffen oppervlakken zoals klinkers en beschadigde vloeren. Ze zijn ook geschikt voor het overwinnen van obstakels zoals drempels.

Geschikte Omgeving:

De 74.41-serie is ontworpen voor gebruik in droge en niet permanent vochtige omgevingen. Ze zijn bestand tegen alcohol, glycol, en vele zuren, basen en chemicaliën, waardoor ze ideaal zijn voor diverse industriële omgevingen.

Op Maat Gemaakte Oplossingen:

Of het nu gaat om wielen voor winkelwagentjes of zwenkwielen voor zwaar gebruik, wij ontwikkelen onze producten op basis van uw specifieke behoeften. Onze expertise zorgt ervoor dat u altijd een oplossing krijgt die perfect aansluit bij uw eisen en werkomstandigheden.

Ontdek de veelzijdigheid en betrouwbaarheid van de 74.41-serie en ervaar zelf het verschil in kwaliteit en prestaties. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een offerte op maat.

Lees meer Sluiten

Filters

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

Hide compare box
×

Een offerte aanvragen

* Verplichte velden